Εκδηλώσεις

Συμμετοχή του σχολείου μας στο μαθητικό συνέδριο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά»: "21 ερωτήματα για το '21"

Συμμετοχή του σχολείου μας στο μαθητικό συνέδριο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά»: "21 ερωτήματα για το '21"

Το σχολείο μας συμμετέχει στο μαθητικό συνέδριο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά» (LFH  Eugène Delacroix), με τίτλο "21 ερωτήματα για το '21". Η θεματική ενότητα που θα παρουσιαστεί από το σχολείο μας είναι: «Λίγο πριν την Επανάσταση: ξετυλίγοντας το κουβάρι γλώσσας και έθνους».

Το κουβάρι ξετυλίγουν οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας: Αχλαδή Χριστίνα, Καπούλα Δανάη, Κόκκορη Ιωάννα, Κόκκορης Βαγγέλης, Κούσιος Γιώργος, Λάζαρη Μαρινή, Λουραντάκης Γιώργος, Λυμπεράτου Φωτεινή, Μοίρας Νίκος, Πάτρα Χριστίνα, Στέρπη Αμαρυλλίς, Σφυράκη Μελίνα, Τσεπελίδης Γιώργος.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 διαδικτυακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μαθητικό συνέδριο με το/τα τμήμα/τμήματα του σχολείου τους να συμπληρώσουν το έντυπο δήλωσης παρακολούθησης και να το αποστείλουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της πρόσκλησης παρακολούθησης.

Το ευρύ κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το συνέδριο μέσω YouTube, πατώντας εδώ την ημέρα του συνεδρίου.

Μοιραστείτε την Εκδήλωση: