Προτεινόμενα θέματα και συμβουλές Πανελλήνιων Εξετάσεων

Η περίοδος των Πανελλήνιων Εξετάσεων είναι άκρως απαιτητική για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες, καθώς καλούνται να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή επίδοση που θα τους εξασφαλίσει την εισαγωγή τους στο πανεπιστημιακό τμήμα της πρώτης επιλογής τους. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις, οι μαθητές/τριες οργανώνουν την τελική τους επανάληψη σε θεωρία και την εξάσκησή τους σε θέματα παλαιότερων ετών. Έτσι, το σχολείο μας ανταποκρίνεται στην αγωνία των μαθητών/τριών και λίγο καιρό πριν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, παρουσιάζοντας βίντεο με προτεινόμενα θέματα και συμβουλές για την προετοιμασία των υποψηφίων στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του σχολικού έτους 2022-23.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παραπάνω βίντεο τα οποία προετοίμασαν οι καθηγητές/τριες των Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη» και «Πολύτροπη Αρμονία», ακολουθώντας το σύνδεσμο για τη συλλογή βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube και επιλέγοντας όποιο μάθημα σάς ενδιαφέρει.

Σύνδεσμος για τη συλλογή βίντεο

Στα συγκεκριμένα βίντεο, οι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν πιθανές αλλαγές στον τρόπο εξέτασης συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη, τα σημεία στα οποία οφείλουν να δώσουν προσοχή, καθώς και συμβουλές ανάλογα με τη φύση του εκάστοτε μαθήματος. Τα βίντεο αυτά περιέχουν επιλογή ασκήσεων που καλύπτουν την ύλη συνδυαστικά ή στοχευμένα σε σημεία που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.