Νέα

Πρώτος Μαθηματικός Διαγωνισμός της Πολύτροπης Αρμονίας

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο 1ος Μαθηματικός Διαγωνισμός της Πολύτροπης Αρμονίας διεξήχθη την Παρασκευή 12/11/2021 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Το σχολείο μας και οι καθηγητές των Μαθηματικών καινοτομούν ξανά δημιουργώντας το δικό τους μαθηματικό διαγωνισμό. Σκοπός του διαγωνισμού είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να συνδυάσει τη γνώση με τη διασκέδαση. Προκειμένου να το καταφέρουμε αυτό, δημιουργήθηκε ένας διαγωνισμός διαφορετικός από όλους τους άλλους, καθώς οι διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται κάτω από «αντίξοες» συνθήκες, όπως αγχωτική μουσική αλλά και τα βλέμματα όλων των υπολοίπων ομάδων που αποκλείστηκαν στον προκριματικό γύρο.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οι ομάδες των τμημάτων της Β’ Γυμνασίου που προκρίθηκαν από τους προκριματικούς γύρους του διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν πραγματοποιηθεί νωρίτερα εντός των τμημάτων.

Νικήτρια ομάδα του 1ου Μαθηματικού Διαγωνισμού της Πολύτροπης Αρμονίας ήταν η ομάδα "Χαλαρά σε λέω" από το τμήμα Β2 του Γυμνασίου μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Μαθηματικό Διαγωνισμό.

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: