Νέα

Προσφορά τροφίμων στην Κιβωτό του Κόσμου

Φιλάλληλον γαρ είναι και κοινωνικόν ζώον ο άνθρωπος

Αριστοτέλης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μαθητές/τριες της Πολύτροπης Αρμονίας συμμετείχαν ενεργά στη συλλογή και διαμοιρασμό τροφίμων στην Κιβωτό του Κόσμου, τον Εθελοντικό μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Προστασίας Παιδιού, που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

 Η δράση αυτή διοργανώνεται από τους ίδιους τους μαθητές μας, πλαισιωμένη πάντα με διάθεση προσφοράς και αγάπης, για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά αυτά, με σκοπό να απαλυνθεί ο πόνος και με την ελπίδα να λειτουργήσει η ενέργεια αυτή θεραπευτικά στις ψυχές τους, αφού κάθε αγαθοεργία αποτελεί επιλογή ύψιστης αξίας.

 Έτσι, οι μαθητές/τριές μας γίνονται χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία όχι μόνο μέσω της τεχνικής εκπαίδευσης, αλλά και εστιάζοντας στην έννοια της αμοιβαιότητας και συνεισφέροντας στο πλαίσιο της κοινωνικής ανταλλαγής. Με την ελπίδα να βοηθούν πάντα τον άλλο άνθρωπο, όπου υπάρχει ανάγκη, και όχι μόνο τις εορταστικές μέρες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά, αλλά και στους/στις καθηγητές/τριές τους για την όλη προσπάθεια και καλή χρονιά σε όλους!

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: