Νέα

Διαδικτυακό "κορονοπάρτι" στην Πολύτροπη Αρμονία

Σήμερα, Παρασκευή, πριν το τριήμερο των Αποκριών, οι μαθητές κι οι καθηγητές του σχολείου μας γιόρτασαν διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά όλοι μαζί. Όλοι οι μαθητές μπήκαν στο zoom link του υπεύθυνου καθηγητή/τριας του τμήματος του, γιορτάζοντας ανά τμήμα, ενώ τους περίμενε μια μικρή έκπληξη...

Όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές παρέλαβαν από το σχολείο από έναν κωδικό για εκπτωτικό κουπόνι γνωστής εταιρείας online delivery, με το οποίο μπορούσαν να παραγγείλουν σουβλάκια, πίτσες και ό,τι άλλο τραβούσε η όρεξή τους.

Οι παραγγελίες πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως κι έτσι στις 13:00, ξεκίνησε το πάρτι συνοδεία φαγητού. Μπερδεμένοι μεταξύ Τσικνοπέμπτης και Σαρακοστής, το zoomοπάρτι μύριζε κάτι μεταξύ τσίκνας και θαλασσινών, αλλά στις 13:00 όλοι είχαν στο τραπέζι τους ό,τι είχαν παραγγείλει. Έτσι, τις τελευταίες ώρες μαθημάτων, τα παιδιά άφησαν στην άκρη τα στιλό και τα μολύβια και έπιασαν τα μαχαιροπίρουνα.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές τους που σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, δε χάνουν το κέφι και το χαμόγελο τους!

Καλές απόκριες σε όλους. Με την ευχή, σύντομα τα ψησίματα και τα κεράσματα να γίνονται και πάλι στο φυσικό χώρο του σχολείου μας... ή κατά το λαϊκότερον: και του χρόνου με τσίκνα από τους ψήστες του σχολείου μας!

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: