Νέα

Αντιλογίες 2023

Το Σάββατο, 13/05/2023, διεξήχθησαν οι 8οι αγώνες επιχειρηματολογίας, οι «Αντιλογίες 2023». Οι Αντιλογίες 2023 συνδιοργανώνονται από το 1ο ΓΕΛ Παπάγου, τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, τα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» και την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne d’ Arc» και φέτος φιλοξενήθηκαν για ακόμη μία χρονιά στο αμφιθέατρο του Ιδιωτικού Λυκείου «Πολύτροπη Αρμονία», στο Χαϊδάρι.

Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε, να μιλήσουμε, να αντιπαρατεθούμε... Πάνω απ' όλα προσπαθήσαμε να χαρούμε το παιχνίδι, χωρίς εντάσεις, φθόνο, πικρίες...

Νομίζουμε ότι τα καταφέραμε χάρη σε υπέροχους/χες συναδέλφους και σε υπέροχα παιδιά.

Στον τελικό προκρίθηκαν τα παιδιά από το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω και από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας Pierce, όπου κέρδισε το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα συμμετέχοντα σχολεία στο πρόγραμμα των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονική Επιτροπή που, χρόνια τώρα, είναι πλάι μας, καθώς και την Οργανωτική Επιτροπή και την ομάδα της Τεχνικής Υποστήριξης.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τις Αντιλογίες 2024, ευχόμενοι οι ωραίες αναμνήσεις των προηγούμενων αγώνων να αποτελέσουν φωτεινό μονοπάτι για επόμενους, με ακόμη περισσότερο κέφι, ακόμη περισσότερα χαμόγελα…

Πρόγραμμα ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ 2023

 

Μοιραστείτε την Ανακοίνωση: